Gépnarancs és más technikai eszközök. Technológia, számítógép, laptop. Mesterséges intelligencia. Gyümölcs: narancs, citrom

Mechanikus Narancs

Mechanikus Narancs

A Google élmezőnyében - első hely, első oldal

2023. július 24. - gépnarancs

A Google első helyére kerüléshez ezt kell tenned:

  1. google-elso-oldal.jpgAlkoss releváns és magas minőségű tartalmat. Ez a legfontosabb dolog, amit megtehetsz, hogy a weboldalad jól szerepeljen a Google keresőben. Győződj meg róla, hogy a tartalmad releváns a kulcsszavaidra nézve és megfelel a keresők által használt tényezőknek. A tartalomnak informatívnak, relevánsnak és érdekesnek kell lennie a felhasználók számára.
  2. Használj megfelelő kulcsszavakat. A kulcsszavak azok a szavak és kifejezések, amelyeket a felhasználók begépelnek a weboldalad megtalálásához a Google keresőbe. Győződj meg róla, hogy olyan kulcsszavakat használsz, amelyek relevánsak a weboldalad tartalma számára, és amelyeket valószínűleg gyakran használnak a felhasználók.
  3. Optimalizáld a weboldalad címeit és leírásait. A honlapod címei és leírásai azok a metaszövegek, amelyek megjelennek a Google keresési eredmények listájában. Győződj meg róla, hogy a címek és leírások relevánsak a weboldalad tartalma számára, és tartalmazzák a kulcsszavaidat.
  4. Érdemes az oldaladat linkelni más honlapokról. A linkek a keresőalgoritmus számára jelzik, hogy a weboldalad népszerű és releváns. Győződj meg róla, hogy a weboldaladról más weboldalakra vezetnek linkek.
  5. Használj képeket és videókat. Egy szép ló könnyen lehet befutó!

A Zárcsere Budapest blog optimalizálása 2017

Tudtad? Laptopról is vezérelhetsz okoszárat lakásodban.

Az a blog sokáig az első Google-oldalon szerepelt azzal a kulcsszóval, amelyre nézvést egyik akkori ügyfelem honlapját optimalizáltam 2014-ben. Hogy ez így történt, része volt a Cherezar mestertől tanult stratégiámnak: célom volt erős, releváns linkekkel támogatni a gondjaimra bízott oldalt, ehhez azonban az kellett, nekem magamnak is legyen az adott kulcsszóra - zárcsere Budapest - nézve releváns webhelyem. Ezért létrehoztam azt a blogot és hónapokon keresztül optimalizáltam, hogy találati pozíciót szerezzen. Ám egy idő után megbízom sokallni kezdte a linképítés árát és felmondta a megbízást, igaz, ez épp akkor történt, amikor bebaszott a Pingvin 2.1-es algoritmusfrissítés és a zercserés honlap visszaesett korábbi előkelő helyezéséről. A blog viszont maradt...

Egy ideig még figyeltem rá, frissítgettem és a linképítést se állítottam le, így sokáig tartotta élpozícióját - ezt csak mostanában vesztette el. Nem tudom, érdemes-e újra foglalkozni vele, hiszen számos új projektumom fut, inkább azzal kell törődnöm.

Itt van elsőként máris a Google első 10 projekt. Miközben tudom, hogy illenék a SEO meg a keresőoptimalizálás szavakkal jól szerepelni abban a bizonyos első tízben, én magával az első tíz kifejezéssel próbálok az élre felkerülni. Hát hogyan is jutna emellett időm zárcserékre, pláne Budapesten, ahol megépült a 4-es metró és ahol nagyon kevesen ismerik az ukrajnai krízisszituációkat.

Google első helyre kerülés Zárcsere Budapest kulcsszóval. Weboldal optimalizálás

A bejegyzés trackback címe:

https://gepnarancs.blog.hu/api/trackback/id/tr8018163160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása